names

Anong magandang name na nag sisimula sa letter L and B girl and boy names po

13 Replies

Lorraine Laureen Lora Lei Bianca Brittany Brianna- my 1st born name Brei Bettina Boy Lawrence Louie Lance Bryan Brix Brandon

Leann Brittney Lucia Bernice Laila Beatrice Lennox Baron Lyndon Blayze Luther Benedict Leon brie

Laureen Brienne Laurent Brian ➖ Laura Bianca Laurence Bianco ➖ Lyca Bridgette Lycan Bridgeon

Luna Bethany Lexi Brianna Lauryn Britanny Liam Brix Loki Bjorn Louie Brent

Boy: Lief Brayden Girl: Luna Brianna

Lauren Brittanny Lukas Blake

Lyria Lauren Lylia Laurice

Lira for L, Barbie for B

Bray Lois Lorensho

Loviejoy, Brentlee