Things to buy

Ano po need bilihin bago manganak both for mom and baby? :) #firstbaby #1stimemom

1 Reply

Just buy the basic sis. Kapag nandun kana di naman pala sobrang dami ng dapat na dala. For moms: Comfy clothes as much as possible yung loose para easy access sa breast natin para direct latch agad satin si baby. Adult Diaper Socks You can bring your own pillow/blanket. Bath robe or towel Hygiene kit Breast pump/feeding bottle(just incase di pwede mag bfeed) Slippers Betadine Fem Wash (color violet) Important docs po like Philhealth form/HMO etc. For baby: Newborn clothes (atleast 3 sets) Pranela/Swaddle Lampin Baby oil Alcohol Baby wash Diaper Baby wipes Cotton Frog suit if ever pag pauwi na si baby, ayun want mong ipasuot. For daddy: Clothes Hygiene Kit Towel Slippers Snacks for u and him CP/Charger/Powerbank Cash Goodluckkk sis!!!

4y ago

Thaaanks sooo much ❤️❤️