Please help

Ano po kelangan i prepare na gamit pag manganganak na. Anong mga preparation na gamit sa baby pati mommy. Pls pls help.#1stimemom

3 Replies

Baby - Long sleeve - short sleeve - Pajama - Socks - Bonet - Diaper - receiving blankets - Baby oil - Baby soap - Ethyl alcohol 70 % - Baby powder - Formula milk Incase na wala ka pang gatas - Lampin - cotton balls/ regular cotton Mommy - Philheath ID - Money - Adult diaper/ sanitary napkins - Socks - Clothes(shirt&pajama) - Admitting requirements from doctor

3y ago

big help thanks poo

1. Prepare your hospital bag/s mommy. 2. Magdecide ka na rin kung saan ka manganganak, ask the hospital/clinic kung ano requirements and procedures nila 3. Ready all the requirements na need for the hospital/birthing home. 4. Know where you'll have your antigen/rt pcr test (book it ahead) 5. Ready yourself and pray for your safe delivery 💖

3y ago

ano ung mga gamit na dapat i prepare sa baby? and mommy? un po main question ko.

Pwede ka po manghingi sa pagpapaanakan mo

3y ago

thank youu so much pooo