Sana masagot

Ano ba Ang dapat bilhin na gamit kapag kabuwanan Muna??Sana po masagot#pleasehelp

1 Reply

Baby and Mommy Needs 🤰🏻 SUPERMARKET/MALL/SHOPEE - [ ] Cotton Balls Madami - [ ] Baby Wipes - [ ] Betadine Feminine Wash - [ ] Betadine - [ ] Maternal Pads - [ ] Baby Soap - [ ] Baby Cotton Buds - [ ] Tissue - [ ] Adult Diaper - [ ] Ethyl Alcohol 70% - [ ] Perla or any baby detergents - [ ] Joy Baby Bottle Soap - [ ] Feeding Bottle (In Case) - [ ] Bottlecleaner Brush - [ ] Diapers - [ ] Breastfeeding pads - [ ] Breast Pump - [ ] Haakaa (Milk Catcher) - [ ] Nipple Care or Natural Nipple Balm - [ ] Baby Bed - [ ] Bath Tub - [ ] Bath Net - [ ] Nail Cutter - [ ] Nasal Aspirator - [ ] Baru baruan long sleeve - [ ] Baru baruann sando - [ ] Lampin - [ ] Diaper Changing Mat - [ ] Receiving Blanket - [ ] Mittens - [ ] Socks - [ ] Bonnet - [ ] Kulambo - [ ] Towel - [ ] Muslin Blanket - [ ] Mommy Binder