VITAMINS ?

Ano anong vitamins tinetake nyo nung 1st trimester and 2nd trimester nyo mga mommy?

12 Replies

1st Tri - Foliage, Immuno-Pro 2nd Tri - add: Calciumade, Obimin-Plus 3rd Tri - add: Hemarate kasi low hemoglobin ako, then Lactaflow for breastmilk boost 37weeks ++ add: Evening Primrose 3x a day

1st trime (1st OB) ferrofer mamawhiz promama milk 2nd trime(2nd OB) ferrous w/folate calciumade obimin no milk

Folic acid at Caltrate plus first trim, second trim obimin, ferrous sulfate with folic acid at Caltrate plus

folic acid, ob molvite(multivitamins) better consult your ob bago magtake ng gamot.

obimin, calcium, hemarate fa.. 2nd trimester na ko..

biofolate, calvin plus, vitamin C and omega 3

ferrous with folic, Calcium,Ascorbic Acid

Folic acid, hemarate fa, calcium

Ferrous calcium multivitamins

folic,calcium,obmom-multi vit