hospital bag

Ano-ano po yung laman ng hospital bag niyo? And kailan niyo po inayos?

6 Replies

For Mommy: - Sanitary pads/Maternity pads - Underwears - Going home outfit - Socks (optional) - Slippers - Nursing Bras - Bed pad - Nursing Pad For Baby - Booties/Mittens/Bonnets - Receiving Blanket/Swaddle - Going home outfit - Newborn Diapers - Baby Wipes Water based - Body Suits/tie sides - Bath towel Others - Extra utensils (Plate, spoon and fork, mug/water bottles) - Toiletries - Make up kit (optional) - Face towel/Bath towel - Pillow/Blanket (if allowed) - 70% Ethyl Alcohol - Cotton Balls - Tissue/Wipes - Charger/Powerbank Documents - Valid IDs - Philhealth MDR - Philhealth Contribution Record (from employer if employed) - Ultrasound and Laboratory records - Marriage Cert (if married) 32 weeks po ako nun inayos ko po yun hospital namin ni baby.

5y ago

Any id lang naman po un as reference. Just in case lang po hanapin.

naalala ko dami ko bitbit noon halos kumpleto na nagpabigat din samin pauwi kasi di nagamit iba. may ibibigay naman na list sayo niyan. pero ang importante. outfit mo and ni baby, adult diaper, pampers, wipes. yun lang

Maternity dress pajama and pads, nb clothes ni baby, pang bath ni baby and diapers, nb milk if incase lng and etc.

Yung sakin po, duster 4pcs, maternity pads, 3pcs adult diaper, panty, bra. Betadine fem wash

Hope it helps

😊