baby 8 bln taknak buka mulut klau mkn bubur

ank sya tiap kli bagi mkn bubur mesti taknk buka mulut..tapi klau bagi finger food nak pula..klau bagi nasi satu suap je masuk..tapi klau bagi ikan&ayam&telur je dpt la 4-5 suap.lpstu klau makan ayam ambik masa yg lama utk dia kunyah..lps dah kunyah dia keluar kn balik mknan tu..sbb apa ye bby mcm tu?#firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp

1 Balas

ada stgah budak tak bapa suka mkn, bole try buat finger food letak semua , so at least dia dpt makan juga. mcm buat nugget nasi ,