Datang bulan lepas bersalin

ank masuk 11bulan fully susu badan tanpa sebarang pil perancang ni Baru datang bulan..rase rindu pulak lama tak datang bulan.. tertunggu tunggu bila la ek nak period cm biase #firstmom #firsttimemom

2 Balas

Bawah 2 tahun masih normal untuk tak datang bulan lagi. Selepas 2 tahun, kalau tak period lagi kena rujuk dengan O&G

Bestnya alhamdulillah, saya lepas habis pantang terus datang bulan rasa tak syok pulak 😂