Anak dah msuk 5bulan x pandai nak pusing bdn meniarap

Ank dah msuk 5bulan tpi dy blm pndai sgt nak pusing bdn meniarap, tpi tiap kli buat tummy time dy okay angkt kepala pun okay je, ank sy klu sy baringkn dy lg suka nak cuba angkt kepala mcm nak bgun gitu tpi nak pusing tu x pndai pula😅normal ke tu #SeriusTanya #SeriusTanya #ingintahu #firstmom #bantusharing #fyp #tolongjawab

1 Balas

ada urut kaki dia dan ajar dia pusing bdn? mksdnya tolak bdn doa dari baring ke posisi meniarap

1mo ago

keep buat. kdg sbb bdn dia berat.