Swasta atau kerajaan?

Anda check jantina dalam kandungan di hospital swasta atau kerajaan? Kalau kerajaan memang confirm betul ke wlpn doktor tu scan sekejap je... mcm sya aritu scan skjap je Doktor cakap lelaki.. tapi sya tak nampak apa2 pun dlm scan😂#bantusharing #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #mommybuntu #pregnancy #jangandibully

Swasta atau kerajaan?
38 Balas

kerajaan .. tk mintk nk tau tpi doc yg check .. tpi x nmpk .. mase tu da 34 m .. xnmpk sbb ttup n peha 😅 .. klua² dpt girl .

Sy scan kerajaan je. Mmg nmpk jantina. Smpai wktu nk bersalin dlm LR pn doc bgtau jntina. Mmg betul kluarnya😊

Check di swasta sbb buat details scan. kemudian, scan di KK pun doc bagi tahu jantina.

More details kt swasta. Kerajaan selalu basic utk tahu jantung brdegup n lain tapi tk selengkap swasta.

kalau nk confirm better ke swasta. Buat detail scan terus. Gmbr lebih clear n puas hati.

sy g private je..kt sne de scan 4d..5d..bleh nmpk detail

sya ank 3org scan kerajaan semua tepat jantina nya...

saya pergi swasta sebab nak dapat soft copy je.

kerajaan,time sya kena cek mmg btul la

kalau nak details glah private clinic