BABY TAK MAU SUSU FORMULA

anak sy masuk 6 bulan so sy cubakan dia susu formula S26 SMA , tpi bila try susukan dia taknak dan asal nampak sy pgg botol tu dia menangis🤣🤣 kenapa ya? tapi susu sy dia okay pula#pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Haha sama mcm anak saya mse umur 4 bulan dh xnk formula, sbb saya mmg cmpur, doc pakar die ckp anak saya dh pandai merasa so die dh ade preference die sdri, die nk susu bdn je mkneye tu puan, die lbh suka susu bdn😅