Berat badan bayi kurang

Anak sy dh masuk 9 bulan, baby boy, 7.7kg 71cm..sy risau sbb berat dia kurang, makan dia okey 3 kali sehari, susu dia x berapa setakat 4oz tu pun kdg2 x habis..punca dia sy belum kenal pasti lgi..gigi belum tumbuh..tp dia sangat aktif..dapat lg ke berat bdan dia normal mcm baby lain? Perlu ke sy tukar susu formula dia (Mamex to Dupro)? #bantujawab #firstmom

1 Balas

Sis try bagi makanan yang boleh naik kan berat baby macam buat cheesekut ke or susu dupro pun okay cepat naik berat