Baby tak nak tidur tanpa mummy

Anak sy dh 3 bulan 20 hari lebih. Sebelum ni dia boleh je tidur sendiri tapi skrg dia nak mummy tidurkan and lepas tidurkan dia pun dia nak mummy stay sebelah dia kalau mummy tidurkan dia and keluar dari bilik maksimum 30 minit je dia tidur lepastu bangun panggil2. Sebelum ni senang je skrg kerja rumah pun susah nak buat 😪 dulu okay je tidur dlm baby court tapi skrg nak tidur sebelah mummy#firsttimemom

2 Balas

itu semua normal.. budak makin besar makin lain makin bnyk ragamnya..

Sleep regression sis

1y ago

maksudnya?😬