Jaundice / demam kuning

Anak sy dah hari ke 11. Kuning masih blom turun 5. Xpernah lg bawah 10. Tp xlebih paras bawah lampu. Doc kata kalau hari ke 14 xturun smpai 5, akan ambik darah lg utk test tyroid n sbgainya..Buntu jugak xtau nk buat cmne lg.. ank kerap je df nyusu n membuang.. slalu je bgun nyusu. Dia yg kejut kita xbg tido.. Paling lma dia tido pun 3 jam.. mandi air rebusan herba cina pun dah jgk hari2 mandi start hari ke 3. Letih setiap hari ke klinik nk cek darah baby .. dah la czer berpantang sendiri 😔doakan urusan kami dipermudahkan

2 Balas

cuba dptkn bantuan lactation counselor. consult thru ws rm80 je. boleh cari ig @bestnyamenyusu , @nyusooofficial or @cekma_supermommyonestopcentre

try nahla balm sist,bleh juga try susu botol guna jenama lactogen ..yg pnting pantang mkan halia ,kunyit Dan jamu...