Tidur tak lena

Anak sy bru masuk 1tahun bulan ni. Tp sejak2 ni selalu tidur terjaga terjaga, asyk nk ngempeng. Dah bgi mkn kenyang2 sebelum tidur pun masih akn terjaga byk kali waktu malam. Ada tips tak#bantujawab

2 Balas

klw bf normal rsanya.bulan lps bby sy setahun skjp2 bangun nk mngempeng..bngun plk jm 3 4 pagi

baby full bf ke ?

2mo ago

normal rasanya, sbb ank sye pun fully bf, mmg kerap terjaga nk susu. tido pun xjerap. kdg sejam skali dia nk susu 😂