Cirit dan kurang makan

Anak setahun 3bulan cirit sehari 2x (kdg ada isi kdg xde) nk dkt smnggu.. makan pun da kurg (sblm ni big eater semua bnda akn makan) ad suggestion x utk kurgkan cirit n bg ad selera makan semula? Skrg kuat mnyusu jee 🥲🥲

1 Balas

Ada jumpa doctor tak? Doctor cakap apa? Takut jadi infection kat dalam ka Keracunan makanan kaa

3w ago

Xde jumpa dr lg sbb ank xde demam.. alhamdulillah ank ok da xcirit.. bg probiotic, hidrasec dgn ors