Hi mommies. Ada tak anak yang mengalami mata berair + taik mata kuning banyak sehingga melekat mata

Anak sekarang tiba2 mata berair + tahi mata. Lagi2 bila tidur, bangun smpai melekat mata. Ada cara untuk sembuhkannya? Dah pergi klinik bagi eye cream. Tapi macam masih sama je. Dia kata seminggu tak pulih datang balik #pleasehelp

1 Balas

Anak saye baru2 ni pun macamtuh jugak, cume saye pegi kk die bagi ubat titik idung dengan telinga, yang hidung sebab anak saye batuk berkahak sekali, kire masetuh tengah demam. Yang telinga taktau untuk ape, tapi pharmacist cakap boleh titik untuk mate jugak. Cumenye sebab anak saye baru 6 bulan pastuh doc takde cakap pape. Memang saye tak berani nak titik mate, kang jadi lain 😅 so kesudahannye saye bersabar berdoa cepat baik. Pastuh kerap bersihkan dengan air suam. 5 hari jugak macamtuh.

4mo ago

5 hari juga ya baru pulih sis 😅. Lama juga tu. Tq sis.