Berapa kali berak sehari?

Anak saya umur 5 bulan 7 hari harini berak da 4 kali dari subuh hingga ke asar... Ade lendir sikit... Tp warna masih normal dan tak cair sangat... Berapa kali ya bayi berak sehari yg normal? #firsttimemom #firstbaby

1 Balas

At least sekali sehari kalau menyusu FM. Kalau menyusu susu badan lain pula. Kalau mommy tengok normal dan tak keras. Anak pun tak meragam masih okay lagi tu mommy. Kalau lebih daripada yang selalu dan cair selalunya cirit birit