Baby tak berak 4 hari

Anak saya umur 3 bulan 12 hari. Harini dah masuk hari keempat dia tak membuang. Kekerapan anak saya membuang selalunya 2 hari sekali. Ni first time dia peram lama 🫠 perut baby tak keras and ada je kentut2. Btw anak saya fully minum fm s26. Anyone yg ada experience macam ni boleh share tak nak kena buat apa? #firstmom

1 Balas

anak sye penah lme x mbuang 2 hri.. pastu cirit.. sblum nie mnum lactogen ok.. tbe2 dlm smggu tu jd mcm tu...trus sye tukar susu.. now da ok.. hri2 berak.. warna tahi pn ok..

2y ago

dupro.. tp bru stat mggu nie.. stakat nie ok lg..