bayi Batuk berkahak

anak saya tiga bulan lebih dia batuk berkahak dah nak dekat seminggu dah . saya risau time dia batuk mesti merah muka . anak mommys yang lain macam tu juga ka ? saya beli minyak cengkih tapi hasil dia macam tak berapa oke nie saya beli patch untuk baby . hope sangat dia getting better saya sedih plus risau dia batuk macam tu . mommys ada tips lain tak untuk hilang batuk anak atau normal ke kalau baby batuk muka dia merah merah :(#bantusharing #pleasehelp #firstmom #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

Ada bawa anak ke klinik belum? Doktor cakp apa2 tak? Kalau kahak boleh mintak doktor sedut kahak