anak dua bulan

anak saya suka tengok langsir ada yg sama? apa puncanya 😂 tak kira siang or malam, kalau siang tu saya faham sometime ternampak cahaya then dia akan focus kat cahaya but kalau malam tu?? #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Anak sy babai kt lngsir waktu mlm 2-3 hari berturut. Sy suruh main lego ke apa jgn tgk. Tu je la skang xde buat dh. Ni sy dh cuak sikit aahahha. Kdg2 ada benda dia tgk tu. Mcm corak ke apa. Mcm anak sulung sy dia pernah ckp ada bdk mandi dgn dia dlm toilet.seram aku. Rupanya botol sabun tu ada gmbar bdk mandi. 😂 satu lagi dia pernah ckp ada orkid kt belakang mama. Tu nama dia. Seram ekkk..rupanya dia sebut spider, cima bahasa german dia spider-akid. Gtulah kisahnye

5mo ago

sama la baby sy sebulan lebih,minat betul tgok langsir, langsir tu dah ler colour kunin cerah, fikir positif je la, sbb colour terang kot dia minat nengok..hehe

sama la anak saya. langsir pun boleh jadi hiburan. sampai x berkelip dia tengok. khusyuk betul. rasanya sebab langsir kan bergoyang bila ditiup angin.

5mo ago

tak juga sis 😭🤣 selalunya beraircond elok dia diam tengok jee pandang tak lepas nak kata langsir bercorak tak jugak.. pening 🤣