Takut pendarahan dalam otak

Anak saya suka lembikkan kepala beserta badan bila dia mengamuk. Saya risau takut ada pendarahan otak. Dia suka lembikkan kepala ke belakang. Kadang tak sempat nak tahan kepala dia. Banyak kali dia bt macamtu. Ada tak baby siapa2 yg suka bt macamtu kalau mengamuk#SeriusTanya #bantusharing

1 Balas

lembikkan kepala bila mengamuk takda kaitan dgn pendarahan otak. kalau ada kaitan, ia tak terjadi waktu mengamuk sahaja. ada budak mmg akan begitu bila tantrum. kalau masih risau bawa jumpa doktor

4mo ago

Terima kasih sis☺️