Anak 6 bulan cirit

Anak saya sekarang usia 6 bulan cirit birit dari sabtu, saya dh ke klinik dan hospital dua2 kata takde apa masalah, hospital bagi air garam.. now dari cirit kuning and cair sangat dh mula likat dan berwarna hijau, saya cuma nak tahu selain air garam jenama ORS boleh ke saya bagi anak saya jenama Smecta punya? #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

masa tu baby saya doc bagi hidrasec, if guna fm maybe kena tukar temporary dengan yg lactose free dan yg terpenting time dia cirit birit mesti ada susu yg masuk