Sampai umur berapa

Anak saya minum susu fernleaf fullcream . Skrg umur 2 tahun 2 bulan . Smpai umur berapa ye kene minum susu ? Sbb dye bkn jenis yg mintak susu . Ke boleh stop terus ?#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

susu seeloknya hari2 bagi sis. sebab untuk kuatkan tulang. kalau sis mampu sampai ke dewasa pon mmg manusia kena minum susu, lebih2 lagi kanak2 yang sedang membesar memang kena minum susu paling kurang segelas sehari ☺️