Kurang tidur siang

Anak saya kurang tidur skg. Nk masuk 4bulan. Normal ke? Risau berat turun je😭mcm mcm dh buat bg dia tdo. Penat kan dia semua still taknk tdo.kalau tdo pon, sekejap2 je 😭😭😭 ada tak yg sama mcm saya? #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #bantusharing

2 Balas

Sama mcm anak saya jenis tidur sekejap dan kuat berjaga malam biar dah kena buai 🥹 tp lepas try kasih tidur dengan cara bedung separuh badan alhamdulillah anak saya tidur lama dr biasa , sekarang 4 bulan 15 hari, dah kurang bedung separuh bab bole tidur sendiri just tepuk2 jaa

mungkin boleh tukar suasana. sejuk, gelap.