Mcm mana nk banyakkn susu utk full BF semula

Anak saya kuning tinggi + G6PD..saya stop BF (tapi ada juga pump) sekejap dan bagi susu formula utk bia kerap berak dan utk turun kuning..tapi now susu saya dh berkurangan pula..mcm mana nk bykkn susu badan semula? Dh mkn mcm2 kurma, soya, sawi, buah buahan, minum air byk2.. #bantujawab

2 Balas

Ikhtiar makan sahaja mmg tak menjanjikan susu meriah. Tipsnya kerapkan df or pump to signal demand kt breasts… and jgn stress 😁

cuba try mkn betik muda . tumis pn boleh