TANDA DI PIPI

Anak saya kat muka dia ada tanda besar kat bahagian pipi. Tapi saya tak pasti itu tanda lahir atau gerhana. Ada sorang ni datang ziarah, katanya tanda tu boleh hilang. Kalau ada mommy tau kenalan yang boleh hilangkan, boleh kongsi dengan saya? Saya mula risau, kalau dia dah besar dia kena body shaming. Nanti dia hilang keyakinan diri. Lagi-lagi dia perempuan. #bantusharing

1 Balas

Gerhana tu apa awak? Tanda tu dah ada since lahir ke? Kalau ya, pernah consult dengan doktor tak? Anak saya perempuan ada tanda lahir hitam di dahi. Tanda lahir makin hitam bila anak membesar. Paediatrician ada bagitahu boleh hilangkan dengan cosmetic surgery bila anak dah besar nanti. Kiranya tanda lahir anak saya tak bahaya dan boleh hilangkan through surgery.