JARI 6 CACAT KE IBU 🥹

anak saya hari kedua lahir baru saya perasan ada jari 6 . masa dekat scn tadi nak susukan baby saya vc ngm husband tunjuk , lepastu orang sebelah ckp CACAT ke ? sakit czer tak hilang lagi tambah dgn sakit hati pula . kalau jari 6 ni cacat ke org panggil ibu 🥹😭#seriusnanya

JARI 6 CACAT KE IBU 🥹
7 Balas

maaf puan nk tnya, masa dkt labour room dktor tak tnjuk ya dkt puan? sbb sy pulak kki knn ank, jari ke 4 dgn ke 5 brcntum, dktor tnjuk trus dlm labor room lps dia brsihkn bby. sy brsalin czer jgk, tp masa dktor tnjuk sy mmg sedar even fully bius.

6mo ago

eh pelik dktor boleh trlepas pndang benda mcm ni, puan cepat2 refer dktor ya. Sy masa discharge dktor siap2 buat referral letter refer orthopedic.

tuh bukan cacat sis,tuh kelebihan tuhan nak bgi dkt anak kitaa,abaikan mulut ii yg suka bagi kita sakit hati,anak kak saya 3 orang jari tngn dgn kaki lebih

6mo ago

sis abaikan mulut mulut yang suka bagi sis sakit hati,sis tak boleh strees dalam pantang,sis kenaa bnyakk bersabar ,bnyk istifar.yang penting sis dan baby sehat ❤️,selamat berpantang sis💐

Abaikan mulut negatif org lain dan terima dgn berlapang dada. InsyaAllah anak bertuah tu anak special satu kelebihan sis ❤️

Bukan cacat. Awak masih dalam wad kan? Minta pakar paediatrik check.

tu bukan cacat sis... tu keistimewaan anak sis... anak bertuah... 🥰

tahniah sis...bukan cacat.. abaikan mulut orang ya sis

tu bukan cacat cik tu anak bertuah...