Anak 1 Tahun 7 Bulan

Anak saya girl 1 tahun 7 bulan hanya boleh cakap kata mama, papa, no tu pun tak selalu , kdaang kadang je. Sering membebel mammamm..nananaa...titii...dahdahhh...uh uh Saya risau sangat 😭 anak 1st Apa saya kena buat ya#firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

blh refer klnik kk y biase cekup ank..nnt klau ada pe2 dieorg akn refer pakar..mmg kena bnyk bercakap..bercerita dgn ank.time bercakap biar eye contact tu ada..bawak ank bersiar2 pastu tunjuk ank ape y kita n dia nampak..