Ada tak tips nak bagi banyak susu badan

Anak saya dah 2 bulan 24 hari tpi saya mengalami kekurangan susu badan.. Sekarang anak saya full FM.. Macam mana nk bagi ada susu badan semula ya.. Ada tak mummy2 kat luar sana tips yg boleh dikongsi. #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

sama situasi kita. cara sy pum stiap 2 jam . powerpumping sehari 1x .minum air kosong byk. kdg sua nenen kt ank tp 5 mnit cmtu mngamuk sbb ssu tk kluar .rajin2 bg susu bdn kt anak tu lah caranya. sy bru try 3 hari blum npk hasil lg. skrng ni ssu menitik jgk tp bila pum dpt tk byk pula. saya pun heran.ni baru nak try milk booster yg ada kurma,kembang semangkuk, longan. harap2 susu bdn awak dan saya kembali banyak . aminn2..☺️

11mo ago

Usahakan lagi semoga awak dn saya dapat bf baby .. 🥰