Berat anak tak naik

Anak saya da 7 bulan lebih..makan selera..tp berat tak naik since awal 6 bulan.. knp ya??#firstmom #ingintahu

1 Balas

Pola tidur, menyusu dan menu makanan semua tu mrmpengaruhi tumbesaran anak, cuba sis re-check tgk okey ke semua tu..? Bmi anak okey ke sblum ni? Tak naik tu statik je ke atau naik sikit

7mo ago

tido okay and susu okay...makanan sy masih mencuba cr apa2 yg mmbantu naik kan berat..awal 6 bulan 6.4... skng dah 7 bulan 6.8 ..bgituu je turun naik