Anak tak duduk lagi dah 6 bulan.

Anak saya belum boleh duduk lagi 6 bulan. Dia dah boleh roll depan belakang. Tapi meniarap ke depan tak boleh. Boleh pusing sahaja.#bantujawab #firstmom #SeriusTanya

3 Balas

Normal mommy. Tak lambat pun. Anak saya pun 6m tapi boleh roll depan belakang juga.. let it be. Enjoy the process. Lain anak lain perkembangannya. Nanti sampai tahap merangkak pula, biarlah dengan perkembangannya tersendiri. Btw proses merangkak yg lama akan membantu dia utk cepat belajar/catch up & explore dlm byk hal lain yg akn dtg. So dont worry mommy!

1mo ago

Thankyouuuu🥰

baby sy duduk dah..tp xleh lama...dia meniarap seawal umur 3 bulan stgh.. skrg insyaAllah dah nk mula merangkak setapak2.. tp bila pgg kerusi..dia cm nk bangun terus ...normal ke

ok je. guide ank duduk dgn support dulu

1mo ago

Dikira lambat ke?