Baby 1month - Berak cirit

Anak saya beberapa hari ni berak sehari sekali sahaja. Dan ianya cirit liquid sampai meresap di pampers. Warna masih kuning mustard. Baby bf dan fm. Saya guna fm lactogen 1. #bantusharing #pleasehelp #firsttimemom

2 Balas

berak sehari sekali masih normal sis. kalau baby cirit biasanya dia berak byk kali dalam sehari. baby kalau tk berak 2/3 hari pon masih normal. warna kuning mustard pon rasanya tkde apa2 masalah. tapi kalau sis risau , boleh je refer kat doc.

bby sy pun mcm tu ..lactogen jugk.