Batuk kahak

Anak saya baru umur sebulan tapi dah ada batuk kahak . Ada tips tak macam mana nak rawat ?#bantujawab #Sharing_dong_Bund 🥲

4 Balas

Hii! Anak saya pun baru sebulan dah ada kahak. Saya cuba sapu minyak cengkih, dekat dada, ubun2 and belakang badan. 2 hari mcm tu kerap juga dia muntah. Tapi bila tgk balik sebenarnya dia muntah keluarkan lendir kahak tu. Alhamdulillah around 2-3 hari clear dah kahaknya. Boleh la awk cuba jugak minyak cengkih. Any brand pun takde masalah rasanya. 🤍

2w ago

Muntah susu dia berlendir sis. Sorry late!

Sis sy pun sama,jangkit mak mertua batuk berkahak. Sy hantar p klinik uniKlinik di johor buat nap dan sedut kahak&hingus. Pastu doc bg sterimer n ajar sedut hari2 buat selama 3hari alhamdulillah skrg dh ok 🥰..tenang hati mmy ddy dia

bila tidur ada bunyi x?

2mo ago

masa checkup nti bgtau misi, nti dktr check paru2 bby

homeopati