5 bulan demam

Anak saya baru 5 bulan. Dah dua hari demam. Ada tips tak? Dia berjangkit dari kakak dia yang demam. 5 bulan boleh ambik ubat demam juga? Ada experience? Saya duk jerlum ja setakat ni.

2 Balas

Kalau baby belum makan tak dpt ubat. Kena jerlum sampai kebah. Tp kalau tak kebah2 atau suhu tinggi sgt boleh terus ke klinik