Jatuhhhhhhhh

Anak saya 9bulan kerap jatuh terlentang atas simen pulak tu . Saya sampai mnnggs marah marah dia mcm salahkan anak pdhal salah ibu yg tak perasan ank . Risau sangat kepala anak ni .. ibu ibu blh share tak cerita klau ank jatuh banyak kali ni ?##seriusnanya #bantusharing #firstbaby #ingintahu #firsttimemom

2 Balas

kt umah sis psg playmate/karpet tebal kt kwasan anak main.. klu katil plak, bwh tu bentang toto/tilam.. slalu klu anak memanjat, sye akan follow skali.. tkot nant dye jatuh at least sempat sambut..

boleh pakai safety helmet utk baby. cuba search dkt shoppee. biasa la waktu usia skrg baby mmg tengah dlm fasa lasak😊