Anak lelaki garu kemaluan tetapi tiada ruam atau kemerahan

Anak saya 8 bulan selalu pegang area kemaluan. Lebih2 lagi bila tukar pampers atau lepas mandi. Gaya seolah menggaru. Tetapi bahagian kemaluan dia tiada ruam atau kemerah merahan dan saya pastikan kering sebelum pakai pampers. Patut ke saya risau? #bantujawab #firstmom #newmom

4 Balas

Satu lg kemungkinan dia baru tau ada benda kat situ so dia pegang lah. Sy bukan boymom tapi saya ada dua adik lelaki. Dua2 mcm tu 😂

anak sy baby girl pun sama bila tukar pampers atau habis mandi msti menggaru buntut nya.. Hahaha

Baby boy saya pun mcm tu sis haha ayah saya ckp dia baru tau ada benda kt situ utk dipegang 😂

anak saya xgaru tapi tarik panjang² dia pun berbird🤣mgkn dia pikir menatang apa nii

3w ago

Hehe kadang2 mcm tu pun ada. Kita duk risau dia sakit tarik2 mcm tu. Ada sekali tu lmbt potong kuku, dah terluka sikit kt telur 🤧