Sembelit. TOLONG SAYA!

Anak saya 1tahun 3bulan sembelit time buang air besar je menangis teruk macam kena dera. sebelum ni dia pakai susus26 then tiba dia demam 5hari baik je deman terus dia sembelit. sekarang rasa dah dekat sebulan.ada tak tips yang boleh atasi sembelit dia ? saya kesian tengok dia naj membuang sengsara sebegitu dengan saya sekali menangis.sekarang minum susu dutch lady 123 baru pakai seminggu.#bantusharing #pleasehelp #tolongsayafirstmom

4 Balas

ada bg mkn buah?

6mo ago

ada. tapi dia macam ambik rasanya saja lepastu dia keluarkan balik