Anak tak berak 2minggu

anak saya 1 bulan 3 hari tak berak 2minggu , tapi dlm tempoh 2 minggu tuh ada 2x je bagi susu fm itupun 1oz , jadi jumlah 2oz sbb 2x selebihnya breastfeed, takpa ke takberak?? tapi bby kentut banyak. hm tolong saya#ingintahu #pleasehelp #firsttimemom

1 Balas

baby saya pun macam tu jugak haritu. 5 hari tak berak. tanya Dr, dia cakap kalau banyak bf, normal je baby x berak. semua nutrient baby serap sbb nk membesar. asalkan dia kentut elok dan perut tak keras (x masuk angin), ok je