Nak tanya sapa sini ada pengalaman minum air gula lepas boleh susukan anak pertama..

Anak pertama saya setahun dan masih bf. Minggu depan dh minum air gula?.. #pleasehelp

1 Balas

Maksud sis macam mana 😅 Boleh jee susukan anak, takde masalah?

2y ago

ohh faham, boleh je. sebab haritu, masa lepas pantang, saya kena minum air gula juga untuk check ada kencing manis ke tak. masa tunggu 2jam tu saya susukan je baby saya.