jaundice after checkup kk tadi

so anak i jaundice, i dah kerap bagi dia susu even dia lena pun i kejut bagi susu as mommies kat sini cakap surut kejut jugak kan. tapi kan, baby i kurang berak.. dia kencing ja. is it okay? #pleasehelp #bantusharing #Buntu

2 Balas

Sama mcm ank sy..hari ke15 baru discaj..dia kerap kencing je..berak sekali sehari..kejut la mcm mana pun..gitu la kuning nya..turun lepas sy mandikan dengan air rebusan daun belimbing buluh..

8mo ago

tapi u kejut dia bangun menyusu dia bangun tak? and kalau dia bangun, dia minum sambil pejam mata?

Kurang berak as in berapa kali sehari tu?

8mo ago

I see. Alhamdulillah that's good. Betul kata nurse, u teruskan the routine and make sure baby latching correctly. Semoga baby cepat sembuh🌹