Luka jahitan

Anak first, first time mom. Kena gunting masa deliver. Luka jahitan ada 9. Tp 3 dah baik. Selalu suami yg sapukan ubat. Saya tak berani nak sapu or spray sendiri sbb dia dekat dgn lubang jubur. Seriau nak spray sendiri. Kalau boleh mmg taknak tengok bawah tu hahaha. Suruh ibu sendiri dia geli pulak. Ada tips tak mommies??#bantusharing #firstmom #Sharing_dong_Bund

2 Balas

just jaga bersih & kering kalau tak nak sapu ubat pun takpe.

2mo ago

macam mana sis? darah saya on off sayang pad kosong terbuang..

skrg dah berapa hari pantang?

2mo ago

Dah seminggu lebih sis