1 tahun 2 bulan

Anak demam tak kebah, dah makan ubat pun mcm tak makan ubat.. mmg perasan gigi dia nak tumbuh tapi kalini mcm teruk demam nya 38 je suhu, dah masuk hari ke 3 perlu ke saya bawa pergi hospital terus atau tunggu lepas 3hari? help me first mom buntu panic pun ada#firstmom #bantujawab #ingintahu

1 Balas

klau sy mmg x tunggu dah..sbb bb kecik lg.nk tggu lepas 3 ari lmbt plak.sbb awk Kate mkn ubt x kebah.so xtau demam sbb nk naik gg ke ape