taktahu sebab apa

anak demam dah 2 hari then hari ketiga dah sembuh. pagi tu minum susu formula macam biasa, after that tetiba dia muntah susu sampai keluar kat hidung. and ada jugak keluar macam lendir2. fyi baby saya baru 3 bulan and start minggu susu formula dah seminggu. niy tanda alah susu or sebab demam yea? #bantusharing #seriusnanya #firstbaby #firsttimemom #pleasehelp

taktahu sebab apa
4 Balas

salah satu tanda baby tak sesuai dgn susu formula yg diberi ialah muntah dan badan naik ruam merah... kalau bg and jd benda sama, kena stop. tukar susu...

tak normal kalau anak muntah sampai keluar dari hidung. bawa anak pergi hospital.

Susu tak sesuai lebih baik bawa gi Hospital

Bawak pergi kecemasan atau klinik dulu.