Anak lelaki 2Tahun 6bulan tidur sangat lasak 😭

Anak boy 2T6bln tdur sgt lasak smpai mnendang dan mmukul ibu ayah dan juga kakak(5tahun) ktika tdur (mata ttup), kadang2 menendang sambil menangis .. normal ke ibu ayah semua? Kalau normal, umur berapa baru akan tenang tidurnya.. Husband saya la yg selalu kena tendang sebab tidur sebelah dgn anak lelaki saya tu.. Saya takut anak saya ada tanda2 macam autisme ke apa ke.. Lagi 1 anak lelaki saya kerap terbalik pakai kasut di kakinya (tertukar kaki kiri dan kanan ) .. Saya perlu jumpa doktor ke ibu ayah semua ? 😢 #anaklelakilasak

2 Balas

Rasanya normal kalau budak pakai kasut terbalik. Budak tadika pun ada je yg pakai terbalik😅. Pasal tidur lasak tu, anak saya perempuan 3 tahun pun tidur lasak. Sekarang abi die terpaksa tidur bawah sebab da ada baby baru. Tak muat dah sebab nanti si kakak ni bersilat atas katil waktu tidur. Takut abi die jatuh katil je😆

saya rasa normal je tu. tapi kalau risau nanti cerita dengan doktor.