Baby kurang membuang

Anak baru nk masuk 1bulan normal ke x membuang dh 4 hari .. kentut,xmuntah,perut soft,xkembung .. ade tips x nk bg berak?? Urutan hari² buat .. fully bf.. #bantujawab

2 Balas

kaki baby buat mcm kayuh basikal..tpi nurse inform kalau bf seminggu masih normal

1mo ago

hari² dh urut ILU.. dh kayuh basikal.. kentut je byk ..tp berak blom .. ooo yeke norma..tp muka nmpk mcm nk meneran,tp kentut je yg keluar..kdg² ade terkucil ckit² je ..

makan ma'jun , insya Allah baby berak

1mo ago

awk yg makan, jgan kasi bby makan pula, baby dapat khasiat dia dari susu kita bf