Baby baru 7 months dah lekat baby baru.

Hi, anak 1st bru 7 months. Sy check pregnancy test positive. Kami ada buat planning, kira waktu subur cmtu. Tapi lekat jugak. Takut nurse marah. 1st haritu bersalin normal. 1st baby kami ttc 4 thn. Tak sangka cepat btul lekat num 2. Agaknya nurse marah x huu #pleasehelp #advicepls

3 Balas

takyah fikir byk, kalau dapat nurse ok takdw apa pun, kalau kena sound pun alah berapa minit sgt.. alhamdulillah bersyukur Allah bagi. congrats! toksah fikir org sgt. tapi betullah sskarang kena mentally prepare utk handle 2 under 2. tu yg penting. doa byk2, communicate with husband, semoga Allah permudahkan ya! 😉saya pun mengandung masa anak sulung 8 months 💪you got this!

klu normal xde masalah sgt. cuma kena get ready utk hndle si sulung tu sama2. suami kena main peranan.

sama la saya pun, planning tapi lekat juga . anak 1st baru 8bulan 🥹