Tendangan baby dalam kandungan

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته mommies Nak tanya, berapa weeks ye kita boleh rasa tendangan baby? #naktanya #17weeks2days

7 Balas

Sya pn blm rsa any movement dlm perot. Cuma mggu ni ada rsa mcm denyut geli-geli di perot. Mybe x lama lgi la tu nk dpt merasa bby gerak2. Hehe Anyway sya 18w mggu ni..

wslm. sy tengah 1st pregnancy skrg start 16w dah rs baby buat gerakan halus kdg². ada masa tak perasan jgk. usia kandungan sy skrg lbh kurang sis je. 17w6d

wslm. bergantung pada org kutt. saya 1st pregnancy & kuruss , dlm 15 weeks dah rasa kena tendang 😊

wsalam 1st mom 20w keatas bergantung. kdg lewat sikit. klu 2nd pregnancy keatas lebih awal. 18w dh blh rasa

10mo ago

ats org juga ya. sis pun dh ada pnglmn sblm ni. sy nk masuk 19w dh perasan..ank 2nd. yg 1st 24w

saya skrg rasa gerakkan halus je ... klau lps makan rasa lg kerap. tp kdg2 je rasa

Sya dh rsa 17week skrg 19 week LG sakan,minum air kelapa LG sakan..bby no4🥰

seawal 17mingu bole rasa baby bergerak, kalau tendangan biasa 20mingu sis