Ingin tahu adakah boleh bukak buku pink jika ad sejarah miscariage 3kali hurmm

Allahu perasaan bercampur ..xtahu nak kate ...syukur alhamdulillah ...ya allah lately ni sy selalu mual,bloating,minum mknn yg sy xsuka ...terdetik nak buat upt harini ... Ibu² boleh ke kita bukak buku pink awal kalau ade sejarah miscariage#bantujawab #firstmom

Ingin tahu adakah boleh bukak buku pink jika ad sejarah miscariage 3kali hurmm
4 Balas

Pertama boleh pergi ke klinik swasta dahulu utk scan confirm prgnancy, lepastu blh pergi atu call klinik kesihatan yg berdekatan utk bt appointment buka buku pink.. nti bwk sekali gambar scan perut sbb nti klinik kesihtan akn tnya mcm mne thu prgnant dn mcm2 la.. so bile dh ad gmbar scan snng tnjuk je dkt diaorg.. lepastu jgn lupa mkn acid folic.. utk bukak buku pink selewatnya 12 weeks.. bt mse skrng puan jaga mkn, jgn lasak2 byk kn berehat, sbb dh 3kali pernah keguguran jd klu blh rehat je.. sapu smpah , mop lantai cuci blik air jgn bt bnde2 ni.. harap mmbntu 😊

3mo ago

sis terima kasih...sis penerangan yg sngt mudah faham...baek²❤❤

berpe mnggu dah sis..congratulations sis😻

3mo ago

alhamdulilah semoga semuanya dpermudahkan😘

boleh. call kk untuk appointment

3mo ago

oke baek terima ksih sis

boleh sis...