21/12/22 BABY BOY

Alhmdulillah saya selamat melahirkan bby boy pada 21/12/22 secara normal jam 8:17 malam. 19 masuk wad serah diri hospital nk bagi induce sbb drh tggi..mlm slpas brsalin dokto kata bby kurang oksigen, saya ok lagi. Esok 22/12 pagi dokto sruh sign nk bby msuk icu sbb jangkitan kuman dlm paru2 mungkin bby ada trtelan najis sndri. Allahu ini la Kali pertama saya d uji rasa kasih syg seorang ibu . Saya bnyk2 brdoa supaya bby saya sihat sprti orglain. Saya tahu ini ujian yg Allah bgi. Alhamdulillah dkelikingi org yg baik2 yg mndoakan bby saya dan trimak kasih jugak untuk org kpg yg telah mmbuat solat hajat dan bacaan yaasin untk bby saya 🤲 trima kasih yg tak trhingga ❤

2 Balas

sama tarikh kita bsalin la sis..bby boy jgk..tp saya jam 10.10 pagi..bby Alhamdulilah sihat smua..saya pun over due klu ikutkn 17/12..lagi 2hari kna serah diri tp xsempat bby kuar awal tarikh serah diri..tp bby saya dh berak dlm perut doc pun ckp klu ikutkn bby kna tahan wad tp bby kuat n myusu pun kuat..allah lindungi bby..sis kuat yer tabah allah akn lindungi bby n sis amin...

1y ago

sama jgak bby kita dh berak dlm prut and trtelan njis sdri. sbbtu bby kurg oksigen and kena jgkitan juman

Congrats awak! Amin aminnn.. saya doakan baby awak selamat dan sihat sahaja